No more chemo

De chemorondes zitten er op! Het is klaar. Geen nieuwe chemo meer maandag. Ik kan het blijven vieren! En dat doe ik dus ook. Ondanks de vermoeidheid door fikse bloedarmoede die ik aan de chemo heb overgehouden. Gelukkig ben ik nog gestopt met roken, anders was mijn conditie nog veel en veel slechter gok ik. Die vermoeidheid is wel frustrerend, want het beperkt. Ik kan en wil mijn leven weer oppakken, maar de moeheid dwingt me tot het stellen van prioriteiten. En dan kies ik komende week toch vooral voor het doen van leuke dingen! Voordat ik maandag over een week, 13 augustus, geopereerd ga worden. Deze week ook nog twee tripjes naar het ziekenhuis, want opnieuw wordt er een MRI gemaakt. Om het eindresultaat van de chemo te meten, dus dat weet ik eind deze week. Spannend. Hopelijk is de tumor zo goed als verdwenen. En ondertussen blijf ik het de hele week nog vieren; geen chemo meer! Het eerste en toch wel ergste deel van de behandelingen zit er op!

Advertenties

9 gedachten over “No more chemo

    • Niet alleen mijn mentaliteit.. zonder mijn goede vrienden en lieve vriendinnen had ik het niet gekund of in ieder geval stukken zwaarder gehad.. toch een cliché op dit blog, maar niet minder waar..

  1. Ik was eigenlijk helemaal vergeten dat je morgen naar Belgie komt, maar wat heerlijk! Jij moet toch nog wat verder vieren, en ik ben dan nog een beetje na-jarig…. hmmm… Moeten we morgenavond nou ALWEER gaan vieren? 😉 Gelukkig is het vlakbij, dus als je moe bent kun je zo in je privé-gastverblijf.

  2. hee mo, ik hoop dat je het goed hebt gevierd dat je chemo’s er op zitten! en heel erg veel succes morgen nog met de operatie! xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s